منتدى اخفي غلاك
يـآهـلآ وغـلآ ..
نــؤرتِـي المنتتـدى يآعـسسل
عــندك ثـلآث خـيآرآت ..:-

لوكـنتي زآئـرهه .. <~ يرجآ التسسـجيل

لـو كـنتي عضـوهه .. <~ يرجـآ الدخخــؤؤل

منتدى اخفي غلاك
يـآهـلآ وغـلآ ..
نــؤرتِـي المنتتـدى يآعـسسل
عــندك ثـلآث خـيآرآت ..:-

لوكـنتي زآئـرهه .. <~ يرجآ التسسـجيل

لـو كـنتي عضـوهه .. <~ يرجـآ الدخخــؤؤل

منتدى اخفي غلاك
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


يآهلآ وغـــلآ والله يً عسسـلزز

 
الرئيسيةبـؤآبتن ـآآ ~أحدث الصورالتسجيلدخولسلطه الكول سلو Gmrup13017477471

 

 سلطه الكول سلو

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الاميره هدى

الاميره هدى


انثى مـسـآإهـمـآإتـي : 11
تـآإريخ تـسجيـلي //~ : 25/09/2011

سلطه الكول سلو Empty
مُساهمةموضوع: سلطه الكول سلو   سلطه الكول سلو Emptyالجمعة أكتوبر 28, 2011 5:51 am

المقادير:
اهم حاجة كرنب ابيض او بنفسجي اللي عندك
2 جزر مقشر
الصوص:
5 معالق مايونيز - معلقة زبادي
معلقة خل - معلقة لبن - معلقتين سكر
رشة ملح


الطريقة:
في الاول نخلط مكونات الصوص مع بعض علشان
يدوب السكر بالشكل دا..
نفرم الكرنب بشكل رفيع زي كده ..

ونبشر علي الجزر..

نخلطوا مع بعض ونضيف الصوص علي ونحرك

ولازم يكون الصوص تقيل لانوا لازم السلطة تتحط في التلاجة
قبل الاكل علشان الطعم يبقى زي بتاع بره والافضل تتعمل قبل بيوم..

وعملت معاه سلطة بطاطس بالمايونيز..

واكيد انتو عارفيين بتقدموا مع اي..
البيتزا طبعا..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سلطه الكول سلو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى اخفي غلاك :: آلمطبـخ .. :: آل‘ـمطبخ . . ||~-
انتقل الى: